Opcijas statuss

opcijas statuss

opcijas statuss

Kā slēpt statusu 24 stundas konkrētam kontaktam WhatsApp Kā slēpt statusu 24 stundas konkrētam kontaktam WhatsApp Satura rādītājs Slēpt WhatsApp statusu no iPhone vai Android kontaktpersonas Opcijas statuss ir tūlītējās ziņojumapmaiņas lietojumprogramma ar visvairāk lietotāju visā pasaulē. Vairāk nekā 1 miljards cilvēku katru dienu izmanto šo pakalpojumu, lai uzturētu sarunas, kopīgotu attēlus un video, sūtītu ziņas audio veidā un veiktu videozvanus.

Papildus tērzēšanai no WhatsApp mēs varam veikt bezmaksas zvanus vai videozvanus, izmantojot tikai savienojumu ar tīmekli. Tāpēc WhatsApp tiek atjaunota katru dienu, lai visiem lietotājiem piedāvātu labāku pakalpojumu.

DILBEROVIĆ ZA HAYAT: POSTOJI OPCIJA DA ĆEMO DOBITI KANDIDATSKI STATUS ZA ULAZAK U EU SLJEDEĆE GODINE

Viens no jaunākajiem jauninājumiem bija piedāvāt saviem lietotājiem iespēju ne tikai parādīt profila fotoattēlu un statusa frāzi, bet arī parādīt pagaidu statusu, kas varētu saturēt attēlu un frāzi un ilgst 24 stundas. Šo pagaidu statusu var redzēt visi WhatsApp kontakti ar personu, kas to veic, un cilvēki, kuri ir vai nav redzējuši šo statusu, tiek atspoguļoti lietojumprogrammā.

Personāla opcijas – iespēja kopīgai izaugsmei

Pēc 24 stundām WhatsApp automātiski izdzēš statusu. Daudzi cilvēki nezina, ka WhatsApp atjauninājumos ir iespējams konfigurēt privātumu, lai jūsu statusu redzētu tikai personas, kuras esat atlasījis savā kontaktpersonu sarakstā, un tāpēc šodien Solvetic sniegs jums soļus, lai padarītu WhatsApp statusu kopīgots tikai ar atlasītajām kontaktpersonām iPhone un Android ierīcēs.

Ievadiet WhatsApp lietojumprogrammu no sava tālruņa. Slēpt WhatsApp statusu no iPhone vai Android kontaktpersonas 1.

Statusa opciju iestatīšana

Ja jūsu tālrunis ir Android, jums jānoklikšķina uz zobrata, kas atrodas tā paša ekrāna apakšējā labajā stūrī. IPhone to redzēsiet šādi: Operētājsistēmā Android to redzēsit šādi: 2. Bināro opciju fakti esat pieteicies, noklikšķiniet uz Privātums IPhone to redzēsiet šādi: Operētājsistēmā Android to redzēsit šādi: 4.

opcijas statuss

Noklikšķiniet uz opcijas Statuss IPhone to redzēsiet opcijas statuss Operētājsistēmā Android to redzēsit šādi: 5. Ja vēlaties izslēgt kādu no savām kontaktpersonām, Android vai opcijas statuss ierīcē noklikšķiniet uz otrās opcijas "Manas kontaktpersonas, izņemot …". Kad esat iekšā, nospiediet kontaktpersonu -askuru statusa izmaiņas nevēlaties redzēt. Tas ir izdarīts!

opcijas statuss

Tagad jūsu pagaidu statusus vietnē WhatsApp redzēs tikai tie cilvēki, kurus vēlaties. Ja vēlaties vēlreiz mainīt šo konfigurāciju, jums vēlreiz jāveic detalizēti aprakstītās darbības. Jums palīdzēs attīstību vietā, daloties lapu ar draugiem Populārākas Posts.

  • Stratēģijas tirdzniecības iespējām akciju tirgū
  • Padomnieks bināro opciju jautājumos q opton
  • Programmatūras Lync galvenajā logā opcijas Statuss var atvērt divos veidos.
  • Kā organizēt sev papildu ienākumus

Jums var būt interesanti